Ik zal mij even voorstellen: Mijn naam is Annie van Meteren.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Fotograferen is al heel lang een passie voor mij, zeker na de geboorte van onze kinderen.
Deze passie wil ik graag gaan uitbreiden!
Na de nodige cursussen en workshops en de aanschaf van professionele apparatuur zou ik graag de mooie momenten met u vast willen leggen. Ik hou van spontane acties; lekker ontspannen en vooral jezelf kunnen zijn, ik neem alle tijd en aandacht, want dan pas worden de mooiste foto’s gemaakt.
Door mijn enthousiasme wordt elke foto uniek! Ik vind het heerlijk om kinderen voor mijn camera te hebben staan, ze zijn altijd zo lekker spontaan! Je moet wel veel geduld hebben om dit te kunnen vastleggen, maar gelukkig heb ik dat om van die lachende gezichtjes de aandacht te krijgen.
Mijn passie is portretfotografie, hierin kan je mooi de ware emotie en het karakter van een model vastleggen. Ook kunt u bij mij terecht voor een kinderfeestje, eerst gezellig kennis maken, daarna de  haartjes in model brengen, eventueel een beetje make-up op en dan stralen voor de camera als een echt model.
U kunt bij mij voor alles terecht, ik sta open voor leuke ideeën. Vanaf april ( afhankelijk van het weer) tot oktober fotograaf ik het liefst in de buitenlucht. Lekker met de kinderen in  het bos, op het strand of op een mooie locatie, ook met dieren is dit ideaal om mooie resultaten te krijgen.

In de wintermaanden heb ik een klein studiootje klaar staan om hier onvergetelijke portretten te maken.

Liefs Annie